Leadpage lijst publicaties en media

Systemische reflecties, analyses en tips. Via Rake Vragen

Ben jij bereid jezelf bloot te stellen aan kennis die écht verschil maakt?

met systemische kennis snel complexe verandervraagstukken oplossen

De artikelen en blogs in de mails gaan over allerlei alledaagse situaties, beschreven vanuit een systemische invalshoek. Altijd met Rake Vragen als vorm. Ze brengen je op een lichte, speelse manier op ideeën je eigen vraagstukken op te lossen.

Het maakt niet uit of je wel of geen systemische kennis hebt. Je zult het herkennen uit je eigen leven. Bij aanmelding krijg je ongeveer twee keer per maand een mail van mij. Je kunt je op elk moment afmelden.

De sytemische benadering achter Rake Vragen

Organiseer je kwaliteit van aanwezigheid

Maak de ruimte van je onderzoeken eerst flink groter.

Onderzoek op een speelse manier waar iets vastzit.

Stel een vraag die uitnodigt om los te maken wat vast zit.

In alles wat ik schrijf zul je de uitgangspunten van deze benadering terug zien.

Over mij

'Nou ben je toch nog schrijver geworden´ zei mijn moeder op een feestje. Ik vertelde haar over deze mailserie, waarin ik artikelen, blogs en commentaren deel. Ik was even stil. Zo had ik het nog niet bekeken. Ik wilde inderdaad als kind schrijver worden. Maar het was een kinderlijke droom, een die me nooit geroepen heeft om uit te voeren.

Ik ben namelijk organisatieadviseur geworden. De meeste mensen brengen het grootste deel van dag op hun werk door. Het werkt dat je doet bepaalt voor een groot deel ook hoe je wereld eruit ziet, wat je mogelijkheden zijn, wat je gelooft. Dat maakt het voor mij extra boeiend om te zien hoe mensen werk kunnen blijven doen dat ze uitput of waar ze niet in geloven. En zelfs niet geloven dat het ook anders kan.

Als adviseur wordt ik ingehuurd door de organisatie om daar iets aan te doen. De systemische kennis die ik heb opgedaan blijkt uitermate effectief. Als schrijver deel ik over deze ervaringen.

Oh ja, het is helemaal GRATIS 

In de volgende stap moet je je naam en mailadres achterlaten zodat ik je ongeveer twee keer per maand de mail met het artikel kan sturen. Je kunt je op elk moment afmelden.